Tyto stránky představí občana a jeho pravou tvář, tak jak je popsáno a dokázáno dle ověřených a potvrzených informací, výsledků šetření, nebo rozhodnutí soudů a policie.
Tyto stránky nelžou.
Kdyby se komukoli zdálo, že to, co se zde píše, nemůže být pravda, vězte, že vše je dle skutečnosti bez přikrašlování, nebo očerňování situace nebo stavu a žádná informace není smyšlená.
Tyto stránky mají pomoci odhalit lež, pokrytectví, chamtivost, mstu, zlobu, zlovůli, ale také hloupost, tupost, omezenost a závislost.

čtvrtek 6. ledna 2011

Kam se poděly miliony Heleny Vondráčkové?

Martin Michal po likvidaci několika bank při svých obchodních transakcí z doby Terrexu, ohrožuje nyní majetek Heleny Vondráčkové špatnými radami. Helena Vondráčková zastavila svůj dům v Řitce. Důvodů může být několik, např. exekuce, nedostatek prostředků na nákup nového hausbotu atd. Podrobně o tom píše Jan Šinágl - http://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/kam-se-podely-miliony-heleny-vondrackove-minulost-michala-martina-nabizi-mozne-vysvetleni.html

5 komentářů:

  1. Stránky stejně nechutné jako české bulvární plátky.
    Bohužel, část českého národa jsou křupani, kteří věří všemu, co se jim naservíruje. Nemají nic lepšího na práci, než si pročítat lži a pomluvy. Na klasickou literaturu obvykle jejich inteligence nestačí, naproti tomu pár jedovatých řádek u fotografií, mnohdy stažených z internetu, není zas až takový problém. Další část čtenářů bulváru tvoří lidé, kteří mají tolik svých problémů, na které nestačí, že potřebují přísun informací o problémech slavných, aby jim ty jejich vlastní nepřipadaly tak velké a těžké.
    Obdobně jsou na tom i novináři. Hází špínu na ty, kterým závidí, že něco, narozdíl od nich, dokázali. Léčí si tak vlastní komplexy z toho, že mají problémy v rodině, nejsou schopní najít si partnera, trpí nadváhou či alkoholismem. Bulvár ovšem není ta správná cesta, která pomůže někomu tyto problémy řešit - od toho jsou odborníci!
    Jsem téměř přesvědčena o tom, že autorem těchto stránek je nějaký "důvěryhodný" pisálek!
    Na tyto stránky jsem se dostala poprvé, omylem a pevně doufám, že také naposledy!
    Chovejte se jako lidi!!!
    Helena F.

    OdpovědětVymazat
  2. Já věřím každému slovu, protože vlastní bratr paní HV toto vše o MM odhalil hned v prvopočátku jejich vztahu /lépe řečeno, když se pan MM na pani HV nalepil/ a je bohužel pravda, že láska je slepá a jen čas a dluhy do kterých paní HV pan MM zavleče jí možná otevře oči.

    OdpovědětVymazat
  3. Já věřím každému slovu. Ono úplně stačí jak se presentuje na veřejnosti. Podle mne je to zlý a arogantní člověk, který nemá v sobě ani špetku zodpovědnosti. HV asi ještě nedošlo koho to má doma. Ona je hold už stará a je ráda, že vůbec někoho má. Akorát se jí divím, že jí nevadí, že MM ji kupuje dárky za její peníze. Já jsem ji nikdy v oblibě neměla a ani teď nemám, protože ona když zpívá, tak akorát ječí a poskakuje na podiu jako opice. Souhlasím s jejím otcem a bratrem co o něm říkají, protože je to pravda.

    OdpovědětVymazat
  4. Já tomu věřím.H.je udělaná z dob temna.Stačí se podívat jak se zachovala k V.N a M.K. Vůbec se nestydí jak se chová.Je to hanba.A ještě by to měl být český poklad. No to tedy děkuji.Ten si představuji jinak.

    OdpovědětVymazat
  5. Helenu mám moc rád ale jejího manžela nesnášim.

    OdpovědětVymazat